• banner11
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka mesin label printing luwih saka 25 taun.

Products Bintang

  • ABOUT US 1

Babagan awake dhewe

We are manufactory for label fabric items, label printing machinery, paper machinery and flexo inks:

1. SHANGHAI VTEX MACHINERY CO., LTD.  ( Printing Machine, Paper Machine )

2. SHANGHAI UNICORN LABEL FABRIC CO., LTD.  ( Label Fabric )

3. SHANGHAI ROUYING FINE CHEMICAL CO., LTD.  ( Flexo Inks )

Any inquiry for our range, please contact us. thanks.

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House