• banner1
  • banner2
  • Quality

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka mesin label printing luwih saka 25 taun.

Products Bintang

  • BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe

From year 1992, we always focus in printing and paper machine development.

Now we have full production range for label printing machine, like silk screen, flexo, rotary, RFID line, tagless label line.

Also we development all kinds of paper machine, like paper slitting & rewinder machine, big carton making machine, jumbo roll paper slitting machine, tissue roll making machine, etc.

Baru

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key