FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1. Apa sing prices Panjenengan?

Kita tansah kurban prices paling kita kanggo customer, nunggu kontak karo kita kanggo rincian. thanks.

2. Aja duwe jumlahe minimal order?

Ya, kita kudu request jumlahe minimal. thanks.

3. Bisa sumber kaca dhokumèntasi cocog?

Ya, kita bisa nyedhiyani dokumentasi paling kalebu CE, Insurance, Asal, lan dokumen kaca ngendi dibutuhake. thanks.

4. Apa timbal wektu saben?

supaya mesin normal, kita kurban mimpin 20-30 dina sawise nampa pembayaran simpenan.

Kaping timbal dadi efektif nalika:

(1) kita wis ditampa simpenan.

(2) kita kudu mesin Simpenan ing pabrik kita.

Yen kita timbal kaping ora bisa karo deadline, please gawe kanggo kita, kita bisa nggawe kita paling apik kanggo nyekel. thanks.

5. Apa jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

30% T / T simpenan ing advance, 70% T / imbangan T sadurunge pangiriman. thanks.

6. Apa babar pisan produk?

13 months adhedhasar tanggal pangiriman pegat Lading. thanks.

7. Aja njamin layang aman saka produk?

Ya, kita tansah nggunakake packaging kaca kualitas dhuwur, lan priksa manawa mesin kita bisa aman lan aman sak transfer. thanks.

8. Carane bab Fees kapal?

Gumantung ing mesin sampeyan bakal order, lan kita kudu dawa kerjasama wektu Forwarder sing bisa kurban kita biaya barang paling apik yen dilakoni CNF lan CIF term karo kita. thanks.

Arep digarap US?


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala