Silke layar Label Printing Machine

Short Description:


  • PRICE FOB: rembagan
  • MOQ: 1 SET
  • PORT: SHANGHAI
  • PAYMENT Term: L/C, T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Automatic Servo Control Multi-Color Screen Label Printing Machine XH-300

    Kanthi mekanisme, listrik lan pneumatics Integrasi, dening program logika PLC. antarmuka wong-mesin operate. Lan nganggo servo kontrol motor, drive luwih cepet, stabil, akurat supaya nambah produksi lan nggawe kualitas printing luwih. Mesin prints labels, dening proses printing layar, ing di erent bahan tape alus otomatis. Minangka labels dicithak Fitur Kapadhetan dhuwur tinta, fastness apik, jangkoan ink dhuwur lan Pendhaftaran pas, mesin iku utamané cocok kanggo Printing ing
    bahan kanthi werna dhasar peteng lan kanggo wilayah gedhe printing ngalangi. Iku e mesin cient dhuwur kanggo label printing.

     

    XH-300 with Infrared Drying

    • Ing kombinasi standar pangatusan udhara panas open lan infrared suhu dhuwur pangatusan open opsional
    • Ing infrared suhu dhuwur pangatusan open digunakake kanggo pangatusan biasa lan panas-pesawat suhu inks.The max bisa tekan 170 ℃
    • Dawa mesin bakal tambah dening 754mm nalika siji pangatusan suhu dhuwur open punika dilengkapi

     

    parameter Technical

    Moder Area Printing
    (mm)
    kacepetan Printing werna Printing Daya garing
    (saben werna)
    Total daya (3color) (LxWxH m)
    XH-300 Automatic 490 × 280 Max.1500prints / h werna 1to6 220V / 3kw Pangatusan daya + 3.75kw 11.6 × 1.2 × 1.3
    XH-300 IR Drying 490 × 280 300-900prints / h werna 1to6 220V / 4.8kw Pangatusan daya + 3.75kw 11.6 (+ 0,75 / siji open) x1.2 × 1.3

     

     

     




  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key