• banner11
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional tina mesin labél percetakan leuwih ti 25 taun.

Produk Artikel

  • ABOUT US 1

Tentang Kami

We are manufactory for label fabric items, label printing machinery, paper machinery and flexo inks:

1. SHANGHAI VTEX MACHINERY CO., LTD.  ( Printing Machine, Paper Machine )

2. SHANGHAI UNICORN LABEL FABRIC CO., LTD.  ( Label Fabric )

3. SHANGHAI ROUYING FINE CHEMICAL CO., LTD.  ( Flexo Inks )

Any inquiry for our range, please contact us. thanks.

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car