• banner1
  • banner2
  • kualitas

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional tina mesin labél percetakan leuwih ti 25 taun.

Produk Artikel

  • TENTANG KAMI

Tentang Kami

From year 1992, we always focus in printing and paper machine development.

Now we have full production range for label printing machine, like silk screen, flexo, rotary, RFID line, tagless label line.

Also we development all kinds of paper machine, like paper slitting & rewinder machine, big carton making machine, jumbo roll paper slitting machine, tissue roll making machine, etc.

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal