FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1. Naon anu harga anjeun?

Simkuring salawasna nawiskeun harga pangalusna kami pikeun nasabah, ngantosan kontak anjeun sareng urang pikeun detil. hatur nuhun.

2. Dupi anjeun gaduh kuantitas minimum urutan?

Sumuhun, urang boga hiji pamundut kuantitas urutan minimum. hatur nuhun.

3. Dupi anjeun nyadiakeun dokuméntasi relevan?

Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun dokuméntasi paling kaasup CE, asuransi, Asal, sarta dokumén ékspor lianna dimana diperlukeun. hatur nuhun.

4. Naon nu nuju waktu average?

urutan mesin normal, urang nawarkeun waktos kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran deposit.

The kali kalungguhan jadi éféktif nalika:

(1) kami geus narima titipan Anjeun.

(2) urang gaduh mesin stock di pabrik urang.

Mun urang kalungguhan kali ulah digawekeun ku deadline anjeun, mangga balik deui ka urang, urang tiasa ngalakukeun pangalusna kami nyekel. hatur nuhun.

5. Naon rupa padika pembayaran anjeun nampi?

30% T / T deposit sateuacanna, 70% T / kasaimbangan T saméméh kiriman. hatur nuhun.

6. Naon nu jaminan produk?

13 bulan dumasar titimangsa kiriman ti bil tina lading. hatur nuhun.

7. Naha maneh ngajamin pangiriman aman tur aman produk?

Sumuhun, urang salawasna make kemasan ékspor kualitas luhur, sarta pastikeun mesin kami tiasa aman jeung ngamankeun salila mindahkeun. hatur nuhun.

8. Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Gumantung kana mesin nu anjeun bakal mesen, sarta kami kudu lila babarengan waktos forwarder anu tiasa nawiskeun kami ongkos angkutan barang pangalusna lamun ngalakukeun CNF na CIF istilah jeung kami. hatur nuhun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal