Silke Screen Label Printing Mesin

Pondok Description:


  • Harga FOB: badami
  • MOQ: 1 Romadhon
  • Port: Shanghai
  • Pamayaran istilah: L/C, T/T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Otomatis Servo Control Multi-Warna Screen Label Printing Mesin VTEX-300

    Kalayan mekanisme, listrik sarta pneumatics terpadu, ku programming logika purwakarta. panganteur lalaki-mesin beroperasi. Sarta ngadopsi servo kontrol motor, ngajalankeun gancang, stabil, akurat dina raraga ngaronjatkeun produksi jeung nyieun kualitas percetakan téh hadé. Mesin prints labél, ku prosés percetakan layar, on di erent bahan tape lemes otomatis. Salaku labél dicitak Fitur dénsitas luhur mangsi, fastness alus, sinyalna tinta tinggi na pendaptaran tepat, mesin sabagian cocog pikeun percetakan on
    bahan nu mibanda warna handap poék jeung aréa badag percetakan padet. Ieu mangrupakeun e mesin cient tinggi pikeun labél percetakan.

     

    VTEX-300 kalawan Drying Infrabeureum

    • Kombinasi baku drying hawa panas oven jeung infra red suhu luhur drying oven mangrupa pilihan
    • The infra red suhu luhur drying oven dipaké pikeun drying biasa jeung panas-diatur hawa inks.The max bisa ngahontal 170 ℃
    • Panjang mesin bakal dironjatkeun ku 754mm nalika salah drying suhu luhur oven anu dilengkepan

     

    parameter teknis

    Moder Aréa percetakan
    (mm)
    speed percetakan warna percetakan Kakuatan garing
    (tiap warna)
    Total kakuatan (3color) (LxWxH m)
    VTEX-300 otomatis 490 × 280 Max.1500prints / h kelir 1to6 220v / 3kw Drying kakuatan + 3.75kw 11,6 × 1,2 × 1,3
    Drying VTEX-300 IR 490 × 280 300-900prints / h kelir 1to6 220v / 4.8kw Drying kakuatan + 3.75kw 11,6 (+ 0.75 / salah oven) x1.2 × 1,3

     

     

     




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal